Στο κλειστό του Μετς με ευχαριστίες στον Μπακογιάννη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Στο κλειστό του Μετς με ευχαριστίες στον Μπακογιάννη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Μετς

bet365

Το κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα χρησιμοποιεί ως έδρα σε βόλεϊ ανδρών, γυναικών, ποδόσφαιρο σάλας και μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτό που ήταν δεδομένο από την στιγμή που δεν υπήρξε κίνηση για να συνεχίσουν τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών στον Άγιο Θωμά, έγινε, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ενημερώνει πως τα συγκεκριμένα τμήματά του, όπως και το ποδόσφαιρο σάλας, αλλά και μπάσκετ με αμαξίδιο θα αγωνίζονται στο Μετς.

Όσον αφορά τις προπονήσεις. Είτε όλες, είτε μέρος αυτών θα γίνονται στο προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, με τον Ερασιτέχνη να ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρησή του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την χρησιμοποίηση του Μετς έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αθηναίων για την στήριξη προς τον Σύλλογο και τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Έπειτα από μια μακρά αναζήτηση και συνεχείς διαπραγματεύσεις με διαφορετικούς δήμους και γήπεδα ανά την Αττική, ο δήμος Αθηναίων έδωσε τη λύση για τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος μας θα φιλοξενηθεί φέτος στο ιστορικό κλειστό του Μετς, όπου εκεί θα είναι η επίσημη έδρα για το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ, το ποδόσφαιρο σάλας ανδρών καθώς και το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα από την καρδιά της Αθήνας μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε μαζεμένα τα τμήματα μας και να δώσουμε τη μάχη μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο δήμαρχος κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του στον Δήμο ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της μεγάλης ομάδας της πόλης και συνεχίζουμε ποικιλοτρόπως την στενή συνεργασία που έχουμε και στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Ως τότε και για να γίνει ομαλή η μετάβαση μας στο νέο μας σπίτι ο Δήμος Αθηναίων πρωτοστατεί ώστε να διαφημιστεί η πόλη με τον καλύτερο τρόπο από τον μεγάλο αθλητικό…πρεσβευτή της».

Αναλυτικά τα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδράμει σημαντικά ώστε οι ομάδες μας στο βόλεϊ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών να έχουν στο υψηλότερο επίπεδο την καθημερινότητα τους και την προετοιμασία τους για τους αγώνες».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα