Ο Κασαμπαλής 2ος πασαδόρος, ο Παπαγγελόπουλος 3ος κεντρικός σε Παναθηναϊκό

Ο Κασαμπαλής 2ος πασαδόρος, ο Παπαγγελόπουλος 3ος κεντρικός σε Παναθηναϊκό

Σταύρος Κασαμπαλής

bet365

Σε δύο σημαντικές κινήσεις για να κάνει ακόμα πιο βαθύ το ρόστερ προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Σταύρο Κασαμπαλή που θα είναι ο 2ος πασαδόρος, αλλά και με τον Νίκο Παπαγγελόπουλο για την θέση του 3ου κεντρικού.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους «πράσινους» να δυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό και τον πάγκο, κάτι που είχαν πολλά χρόνια να κάνουν. Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου συμφώνησε με τον Σταύρο Κασαμπαλή, με τον διεθνή πασαδόρο του Άθλου Ορεστιάδας να είναι μαζί με τον Επ το δίδυμο στην πάσα, ένα δίδυμο που ειδικά στην θέση αυτή οι «πράσινοι» είχαν πολλά χρόνια να έχουν.

Ενίσχυση υπάρχει και στο κέντρο. Μπορεί η αρχική σκέψη να ήταν για τετράδα Ρανγκέλ, Βουλκίδης, Πετρέας και Μπάσης, ωστόσο τα πλάνα αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Μπάσης αποχώρησε και θα συνεχίσει στον Μίλωνα και υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια με τον Νίκο Παπαγγελόπουλο που φέτος με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το Challenge Cup και το Πρωτάθλημα και ειδικά στον 3ο τελικό με τον ΠΑΟΚ ήταν ο παίκτης κλειδί για τους Πειραιώτες.

Με τον Παπαγγελόπουλο ο Παναθηναϊκός δυναμώνει στο μπλοκ, ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Πετρέα οι πιθανότητες να μην συνεχίσει στο τριφύλλι» είναι πλέον πολλές περισσότερες από το να μείνει. Μένει να δούμε αν ο έμπειρος κεντρικός συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες ναι μεν συμφώνησαν με τον Βαϊόπουλο, αλλά με δεδομένο το ότι ο Μίταρ Τζούριτς δεν θα παίζει συνέχεια, δεν είναι απίθανο να κινηθεί για κάποιον τρίτο που σε πολλούς αγώνες θα έχει τον ρόλο του δεύτερου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα