Πήρε Βουλκίδη ο Παναθηναϊκός, κοντά στην παραμονή ο Πετρέας, έμειναν Ερνάντες, Κόβαρ

Πήρε Βουλκίδη ο Παναθηναϊκός, κοντά στην παραμονή ο Πετρέας, έμειναν Ερνάντες, Κόβαρ

Βουλκίδης, Ρανγκέλ

bet365

Την ομάδα για τη νέα χρονιά έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να υπογράφουν με τον Θοδωρή Βουλκίδη. Δεν αποκλείεται να μείνει ο Πετρέας, συνεχίζουν στο «τριφύλλι», Ερνάντες και Κόβαρ

Μπορεί να έχει λίγες ημέρες που έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήδη έχει ολοκληρώσει αν όχι όλη, σίγουρα σχεδόν όλη την ομάδα εν' όψει της νέας χρονιάς. Οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει εδώ και μήνες με τον Θοδωρή Βουλκίδη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να τον κρατήσει.

Μια σημαντική κίνηση και γιατί ο ύψους 2 μέτρων κεντρικός, έκανε καλό πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και γιατί είναι Έλληνας, καθώς μην ξεχνάμε πως δεν έχει αλλάξει κάτι με τον αριθμό των ξένων που θα μπορεί κάθε ομάδα να χρησιμοποιήσει, παραμένοντας στους 4.

Όσον αφορά τον Γιώργο Πετρέα ενώ αρχικά φαινόταν πως ειδικά από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία με τον Βουλκίδη θα ήταν δύσκολο να παραμένει, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Ο 37χρονος κεντρικός μόνο απίθανο δεν είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά στο «τριφύλλι». Με την απόκτηση Βουλκίδη και την πιθανή παραμονή Πετρέα, ο Παναθηναϊκός δυναμώνει εξαιρετικά στο κέντρο, αν σκεφτούμε πως έχει μείνει και ο Ρανγκέλ και οι «πράσινοι» μόνο απίθανο δεν να έχουν τετράδα στο κέντρο, Ρανγκέλ, Πετρέας, Βουλκίδης και Μπάσης.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και αν τελικά αυτό σπάσει, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, θα πρέπει να δούμε αν θα αποκτηθεί άλλος ξένος ή την τελευταία στιγμή αποφασιστεί τριάδα Ελλήνων, κάτι που ξαναλέμε πως φαίνεται δύσκολο και πως εκτός εξαιρετικού απροόπτου η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα πορευθεί με δυνατή τετράδα στο κέντρο.

Μένουν οι Ερνάντες, Κόβαρ, αποκτήθηκε ο Πρωτοψάλτης, θέλει να κρατήσει Μάρκου, αλλιώς Παλέντζας στην διαγώνιο

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση-επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη, υπήρξε η συμφωνία για παραμονή του Γίρι Κόβαρ και τον Ανδρέα Φράγκο για τα άκρα (με Κωστόπουλο να συμπληρώνει την επίσης δυνατή τετράδα), ενώ μένει και ο Φερνάντο Ερνάντες. Στο «τριφύλλι» προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με τον Γκρόζερ, με τον Γερμανό ωστόσο να προτιμά την Κορέα και έτσι ο Κουβανός παρέμεινε στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον δεύτερο διαγώνιο, πρώτος στόχος είναι η παραμονή του Μάρκου που ωστόσο ο ίδιος θέλει να πάει κάπου προκειμένου να παίζει και να έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Αν πειστεί να μείνει δεν θα υπάρξει αλλαγή, αλλιώς είναι εξαιρετικά πιθανό να αποκτηθεί ο Νίκος Παλέντζας. Τέλος στις άλλες θέσεις, στα λίμπερο θα συνεχίσει ο Ζήσης με συμφωνία για λιγότερες προπονήσεις λόγω της σχολής του, μαζί με τον Κοντοστάθη, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει και αλλαγή στη θέση του δεύτερου πασαδόρου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα