Γουόλς: «Πονάει όταν χάνεις από 0-2, όμως δεν τελείωσε τίποτα»

Newsroom
Ο Μπρετ Γουόλς πασάρει

bet365

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Μπρετ Γουόλς, στις δηλώσεις του μετά την ήττα στον τρίτο τελικό από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην ενέργεια και στο σερβίς των Πειραιωτών και τόνισε πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.

Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου προβάδισμα στους τελικούς της Volley League. Οι Πειραιώτες έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2 σετ από τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, όμως έκαναν την ανατροπή και πλέον προηγούνται με 2-1 στη σειρά των τελικών. Ο πασαδόρος των Θεσσαλονικιών, Μπρετ Γουόλς, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 μετά το ματς αναφέρθηκε στην πίεση των Ερυθρόλευκων στο σερβίς και στην ενέργεια που έβγαλαν στο παιχνίδι τους, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά τον τίτλο.

«Μετά το τρίτο σετ ξεκινήσαμε αργά. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο σερβίς και έβγαλε ενέργεια. Δυστυχώς μετά από αυτό το σημείο δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα. Πονάει όταν χάνεις ειδικά όταν είσαι 0-2 αλλά η σειρά των τελικών είναι ακόμα ανοιχτή και θα προσπαθήσουμε να την οδηγήσουμε σε πέμπτο παιχνίδι», ανέφερε ο Καναδός πασαδόρος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα