Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζούριτς

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζούριτς

Ο Μίταρ Τζούριτς είναι μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

bet365

Τζούριτς η επιστροφή στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος κεντρικός βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα μετά από 12 χρόνια. Μένουν Τράβιτσα, Παγένκ, Κουμεντάκης, σε αναζήτηση λίμπερο για δίδυμο με Τζιάβρα. Ανοικτό για Στερν.

Μπορεί το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό να είναι στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ όπου οι δύο ομάδες μετράνε από μία νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κοιτάζουν και την ερχόμενη χρονιά. Κάθε άλλο θα λέγαμε, μιας και ήδη έχουν γίνει κινήσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.

Τελευταία είναι αυτή της αρχικής συμφωνίας με τον Μίταρ Τζούριτς, έναν παίκτη που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στο Ρέντη μετά το 2011. Ο 34χρονος κεντρικός ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έπαιξε από το 2006 έως το 2011 αρχικά ως κεντρικός καθώς διαγώνιος ήταν ο τεράστιος Μίλκοβιτς και μετά ως διαγώνιος. Με τους Πειραιώτες ο Τζούριτς κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Super Cup και συνέχεια έκανε μια αξιοπρόσεκτη καριέρα.

Αρχικά στην Ιταλία και την μεγάλη Τρεντίνο, μετά την Τουρκία και την Χάλκμπανκ και στην συνέχεια έφυγε για την Κορέα με εξαιρετικά μεγάλο συμβόλαιο. Επέστρεψε στην Ιταλία και σε Τρεντίνο, Πάντοβα, ενώ την περίοδο 2018-19 ήρθε και πάλι στην χώρα μας αυτή την φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Μετά τον «δικέφαλο του βορρά» ο Τζούριτς πήγε σε Γαλλία και Ποϊτιέ, Ιταλία και Τρεντίνο και Σλοβενία και Λιουμπλιάνα. Από το 2021 αγωνίζεται στον Φοίνικα Σύρου και πλέον είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Δίδυμο με Παγένκ, μένει και ο Τράβιτσα

Με την απόκτησή του Τζούριτς ο Ολυμπιακός ενισχύεται στο κέντρο, μια νευραλγική θέση και θα αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Παγένκ που θα μείνει στο Ρέντη. Όπως θα μείνει και ο Τράβιτσα με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να θέλει να έχει και πάλι στο τιμόνι τον έμπειρο πασαδόρο. Σίγουρη είναι και η παραμονή του Τζιάβρα, ωστόσο θα γίνει αναζήτηση και για δεύτερο λίμπερο (υπήρξε κρούση και σε Κοκκινάκη ο οποίος έμεινε στον ΠΑΟΚ), ενώ στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και ο Κουμεντάκης, εκτός αν υπάρξει κάποια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τον Τόντσεκ Στερν, ο Σλοβένος διαγώνιος φαίνεται να συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Τζουλιάνι και η παραμονή του κερδίζει έδαφος, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο. Αν βρεθεί κάτι καλύτερο δεν είναι απίθανο ο Στερν να μην συνεχίσει στους Πειραιώτες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα