Volley League: Παράσταση Νο2 μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τον τίτλο

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

bet365

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:30) αναζητώντας την ισοφάριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League, για να μην πάει... πρόωρα για ματς φιέστας στο Ρέντη μεσοβδόμαδα.

O δεύτερος τελικός της Volley League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κορυφώνει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες και ο Ολυμπιακός να ζευγαρώσει τις επιτυχίες ώστε να πάρει στην έδρα του για φιέστα τίτλου. Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις 3 νίκες. (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 22/4, 21:30, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε για τον δεύτερο τελικό: «Είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα αήττητο σερί τριών μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι διότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει στο ρόστερ της παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω βρισκόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε ήρεμοι στις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με την δυναμική στήριξη των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: «Είναι το δεύτερο ματς των τελικών των πλέι οφ, είναι πολύ σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100% μας, για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι, ότι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε για το ματς: «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, έχουμε παίξει πολλές σειρές παιχνιδιών όπως αυτά, με μία συγκεκριμένη ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση, όπως είπα. Και τόλμη! Πάμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα