Μιλενκόσκι: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και βοήθησε η απουσία του Κόβαρ»

Newsroom
Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι

bet365

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, τόνισε στις δηλώσεις του πως η απουσία του Κόβαρ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει εύκολα τη νίκη η ομάδα του.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για τον πρώτο ημιτελικό.

Τόνισε ωστόσο πως σημαντικό ρόλο στη νίκη της, έπαιξε και η απουσία του Κόβαρ στην άλλη πλευρά.

«Ώρα ήταν μετά από 5 σερί ήττες να κερδίσουμε. Είπα στους παίκτες μου να προετοιμαστούν κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι, το έκαναν πράξη και κατάφεραν να πάρουν αυτή τη νίκη. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Φάνηκε πως ήταν, αλλά δεν ήταν. Εμείς δουλέψαμε πολύ σε κομβικούς τομείς, όπως το μπλοκ, και ειδικά στο δεύτερο σετ ο Βαν Ντεν Ντρις μας βοήθησε ιδιαίτερα. Επίσης ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι στο ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο μας βοήθησε να κάνουμε το πρώτο βήμα σε μία σειρά παιχνιδιών, η οποία θα έχει πολλούς δύσκολους αγώνες» ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Εννοείται πως έπαιξε ρόλο η απουσία του Κόβαρ. Με εκείνον ο Παναθηναϊκός έχει 60% ευστοχία στην επίθεση, ενώ σήμερα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι με τον Κόβαρ».

Ανδρεόπουλος: «Ελειπε ο Κόβαρ, αλλά σημασία έχει τι έγινε στο παιχνίδι»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν στάθηκε στην απουσία του παίκτη του, αλλά στο πως κύλησε το παιχνίδι, με την ομάδα του να είναι σε κακή μέρα επιθετικά.

«Συμβαίνουν αυτά (για την απουσία του Κόβαρ), σημασία έχει τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε με το σερβίς του και από την άλλη κάποιες στιγμές του αγώνα που εμείς μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να μείνουμε κοντά στο σκορ για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας, δεν το κάναμε» ανέφερε αρχικά.
«Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε» πρόσθεσε για τον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα