Ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ, πριν από τον ευρωπαϊκό τελικό

Newsroom
Ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ, πριν από τον ευρωπαϊκό τελικό

bet365

O Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική στη Volley League, πριν από τον επαναληπτικό τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Challenge Cup στο ΣΕΦ. .

O Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα πριν από τον ιστορικό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup στο ΣΕΦ στις 15 Μαρτίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον ΟΦΗ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Τετάρτη (8/3, 17:30) στον τελευταίο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Volley League και έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρώτη θέσξ

O τεχνικός τού Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό ματς για τη βαθμολογία και θα είναι σημαντικό να έχουμε πολύ υψηλή συγκέντρωση, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση του αγώνα».

Ο Ανέστης Δαλακούρας είπε με τη σειρά του: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακάμπι και να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδας, για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να δείξουμε πάλι την ποιότητά μας και να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική».

Η βαθμολογία
(17η αγων.)

1.Ολυμπιακός 43
2.ΠΑΟΚ 42
3.Παναθηναϊκός 37
4.Μίλων 34
5.Φοίνικας Σύρου 27
6.Κηφισιά 25
7.Πήγασος Πολίχνης 17
8.Άθλος Ορεστιάδας 14
9.ΟΦΗ 9
10.Αριστοτέλης Σκύδρας 4

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα