Διαφορά δυναμικότητας και 3-0 ο Παναθηναϊκός

Διαφορά δυναμικότητας και 3-0 ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Διαφορά δυναμικότητας και 3-0 ο Παναθηναϊκός

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άθλου Ορεστιάδας με 3-0 και πλέον κοιτάζει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Έχοντας μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον Άθλο Ορεστιάδας, στον Παναθηναϊκό ήθελαν στο ματς του Αγίου Θωμά την άνετη νίκη, καθώς την Τετάρτη είναι η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και πάλι στο Μαρούσι, για τα ημιτελικά του Challenge Cup. Αυτό που ήθελαν πέτυχαν οι «πράσινοι» επικρατώντας με 3-0 (25-22, 25-22, 25-16) και πλέον κοιτάζουν το ματς που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί και όλη την χρονιά, έχοντας κερδίσει με 3-1 στο Ρέντη και θέλοντας μόλις δύο σετ στην έδρα τους.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους 30 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ, αλλά με ένα ματς λιγότερο, ενώ πρώτος παραμένει ο Ολυμπιακός που έχει 38 και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος. Στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι της Ορεστιάδας έμειναν στους 12 και την 8η θέση με τον Πήγασο να είναι στην 7η με 13.

Το πάλεψε στα δύο πρώτα σετ ο Άθλος

Στα του αγώνα ναι μεν ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στον Άγιο Θωμά, ωστόσο στα δύο πρώτα σετ οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και με το παραπάνω, Ήταν μέσα στο ματς και πίεζαν στο σερβίς, αλλά στο τέλος και των δύο η διαφορά ποιότητας ήταν αυτή που μίλησε με το «τριφύλλι» να κάνει το 2-0 κερδίζοντας και τα δύο σετ με 25-22.

Άνετα στο τρίτο

Στο τρίτο οι «πράσινοι» μπήκαν από νωρίς δυνατά, πίεσαν αυτοί στο σερβίς, είχαν για ακόμα μία φορά τον Κόβαρ σε εξαιρετική βραδιά με 15 πόντους και 70% στην επίθεση και έφτασαν στο άνετο τρίποντο, έχοντας και το μυαλό στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόβαρ με 15 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σάντερ με 11 και Φράγκος με 10. Για τους ηττημένους εξαιρετικός ήταν ο Άλμπο έχοντας 17 πόντους με 64% στην επίθεση, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και δεν έφτανε για να κάνει κάτι παραπάνω η ομάδα του στο ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα