Ερνάντες: «Ήταν από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της καριέρας μου, παίξαμε με καρδιά»

Newsroom
Ερνάντες: «Ήταν από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της καριέρας μου, παίξαμε με καρδιά»

bet365

Ο Φερνάντο Ερνάντες με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας το ντέρμπι στον Άγιο Θωμά ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στην καριέρα του.

Ο Κουβανός διαγώνιος, Φερνάντο Ερνάντες με τους 20 πόντους συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσει με 3-2 ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Volley League. Ο έμπειρος διαγώνιος χαρακτήρισε το ματς αυτό ως ένα από τα πιο συναρπαστικά στην καριέρα του, ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» έπαιξαν με καρδιά.

Αναλυτικά ο Ερνάντες επισήμανε τα εξής: «Μόνο στη γλώσσα μου μπορώ να εξηγήσω αυτό που νιώθω για να γίνω απόλυτα κατανοητός. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Σε ένα γεμάτο γήπεδο με στόχο την νίκη, και ανάμεσα στις δύο πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στην ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ, στον σύλλογο μου, στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους βοηθούς που με βοήθησαν να αγωνιστώ ως αθλητής σε αυτόν το σύλλογο και να συμμετέχω σε αυτό το ντέρμπι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να επιδείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν εγκαταλείπει ποτέ και αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο, του τελευταίου σετ με πολλή συγκέντρωση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου και αυτό κάναμε το Σάββατο. Η νίκη είναι για σας οπαδοί της Θύρας 13. Συνεχίζουμε».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα