Volley League: Έχει φαβορί η 3η αγωνιστική

Newsroom
Volley League: Έχει φαβορί η 3η αγωνιστική

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άθλο Ορεστιάδας, ο Παναθηναϊκός από τον Μίλωνα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αήττητη Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Το μεγάλο παιχνίδι λείπει από την 3η αγωνιστική της Volley League, με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται το Σάββατο (5/11) και ένα την Κυριακή (6/11).

Από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η Κηφισιά να κρατήσει το αήττητο της.

Η προετοιμασία των παικτών του Γιόσκο Μιλενκόσκι ολοκληρώθηκε, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι όλοι σε καλή κατάσταση. Στόχος τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες, έχοντας σύμμαχο τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό, αλλά στην πρεμιέρα νίκησε τον Πήγασο στην Πυλαία.

O ακραίος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε: «Είναι δύσκολος αγώνας αυτός με την Κηφισιά αλλά εάν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Μας βοηθάει να παίζουμε συνέχεια με καλές ομάδες, ώστε να αποκτούμε ρυθμό και να παίζουμε και εμείς καλύτερα».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς και σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μας έχουμε ετοιμάσει το αγωνιστικό μας πλάνο και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι στην Πυλαία. Για εμάς, κάθε επίσημο παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως σύνολο και να βελτιωθούμε».

Toν πρώτο του αγώνα στην Ορεστιάδα στην κατηγορία της Volley League δίνει ο Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας και μάλιστα απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Στην ακριτική πόλη έχει σημάνει συναγερμός καθώς όλοι θέλουν να δουν από κοντά μερικά από τα μεγάλα αστέρια της κατηγορίας.

Ο Άθλος Ορεστιάδας στις δύο πρώτες εξορμήσεις του σε Σύρο και Σκύδρα έχει στο ενεργητικό έναν βαθμό και θέλει να γίνει όσο το δυνατόν πιο πολύ ανταγωνιστικός απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου.

Μετά από δύο «καθαρές» νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Άθλου, ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα εν όψει μάλιστα και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Στη Νέα Σμύρνη θα γίνει η μονομαχία των... πρασίνων της κατηγορίας καθώς ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίλων έχει μία ήττα στην έδρα του με τον Ολυμπιακό και μία νίκη εκτός έδρας με τον Πήγασο. Tρεις παίκτες του Μίλωνα, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο Ηλίας Λάππας έχουν περάσει στο παρελθόν από το «τριφύλλι», σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο το 3χ3 στη Νέα Σμύρνη παρότι όλοι γνωρίζουν πως ο Μίλων παραδοσιακά είναι "σκληρό καρύδι" και ικανός για όλα.

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Ξενοφών Γκρουμούσας δήλωσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με προσοχή, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Στη Σύρο ο Φοίνικα ΟΝΕΧ θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο Πολίχνης σε ένα από τα ενδιαφέροντα ματς της 3ης αγωνιστικής

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ο Πήγασος Πολίχνης μετά τις δύο ήττες στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Μίλων ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σύρο για επίσημο αγώνα στη Volley League. Η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου παλεύει για να κάνει κάποια υπέρβαση με σκοπό να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Από τον Πήγασο ο Μάκης Κανέλλος και ο Νίκος Μήλης στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Το πρόγραμμα (3η αγωνιστική)

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς Ορεστιάδας, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 18:00: (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης
Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30, (Live E.Ρ.Τ.-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022
Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 16:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης

Η βαθμολογία
(Σε 2 αγώνες)

1.Κηφισιά 6 (6-0)
2.Ολυμπιακός 6 (6-0)
3.Παναθηναϊκός 6 (6-1)
4.ΠΑΟΚ 3 (4-3)
5.Μίλων 3 (3-3)
6.Φοίνικας Σύρου 3 (3-3)
7.Αριστοτέλης Σκύδρας 1 (3-5)
8.Άθλος Ορεστιάδας 1 (2-6)
9.ΟΦΗ 0 (0-6)
10.Πήγασος Πολίχνης 0 (0-6)

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα