ΕΣΑΠ: Παραμένει η αγωνία και ο προβληματισμός όλων των ομάδων

Newsroom
ΕΣΑΠ: Παραμένει η αγωνία και ο προβληματισμός όλων των ομάδων

bet365

Σε μια ακόμα συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ τονίστηκε πως υπάρχει έντονος προβληματισμός και αγωνία από όλα τα μέλη αναφορικά με το οικονομικό σκέλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ ασχολήθηκε εκ νέου με τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στον επαγγελματικό αθλητισμό σχετικά με τη διανομή των εσόδων από το Στοίχημα και τα τυχερά παίγνια.

Εκτός από την επιστολή που στάλθηκε πριν λίγες ημέρες προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριο Αυγενάκη συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι προσπάθειες της ΕΣΑΠ προς πάσα κατεύθυνση ώστε να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες ώστε να δοθεί προς τα σωματεία μέρος των εσόδων από το Στοίχημα και τα τυχερά παίγνια. Όλοι οι παράγοντες των ΤΑΑ εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους σχετικά με το ζήτημα εκφράζοντας ανησυχίες για την προσεχή σεζόν καθώς τα χρήματα αυτά τα είχαν προϋπολογίσει για τη σεζόν 2022-23. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος θα εξαντληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να δικαιωθεί το αίτημα των ΤΑΑ.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος καθώς και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νέου πρωταθλήματος».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα