Φοίνικας: Παρέμειναν Ιερεθουέλο και Παπαλεξίου

Φοίνικας: Παρέμειναν Ιερεθουέλο και Παπαλεξίου

Newsroom
Φοίνικας: Παρέμειναν Ιερεθουέλο και Παπαλεξίου

bet365

Παίκτες του Φοίνικα θα είναι και την ερχόμενη χρονιά οι Ραϊντέλ Ιερεθουέλο και Γιώργος Παπαλεξίου με τους νησιώτες να ανακοινώνουν τις συμφωνίες με τον Κουβανό πασαδόρο και τον Έλληνα κεντρικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παραμονή του Ιερεθουέλο έχει ως εξής: «Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ραϊντέλ Ιερεζουέλο Αγκουίρε (Raydel Hierrezuelo Aguirre). Ο κουβανός πασαδόρος θα ενορχηστρώνει για δεύτερη χρονιά το παιχνίδι του Φοίνικα, προσφέροντας την εμπειρία του στην ομάδα και τη σεζόν 2022-23.

Η δήλωση του Raydel Hierrezuelo Aguirre για την παραμονή του

Είμαι χαρούμενος που για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκομαι στη Σύρο η οποία με «κέρδισε» πέρυσι. Τόσο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αγκαλιάσει την οικογένειά μου όσο και ο τρόπος ζωής στο νησί, που μου ταιριάζει, αποτέλεσαν παράγοντες που με οδήγησαν στο να πω το «ναι».

Εύχομαι την επόμενη χρονιά να είμαστε πρωταγωνιστές και να κατακτήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε.

Το βιογραφικό του Raydel Hierrezuelo Aguirre

2021-22: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX

2020-21: Gas Sales Bluenergy Piacenza (Ιταλία)

2019-20: Ziraat Bankası Ankara (Τουρκία)

2018-19: Bolívar Voley (Αργεντινή)

2017-18: Halkbank Ankara (Τουρκία)

2016-17: Lpr Volley Piacenza (Ιταλία)

2014-16: Exprivia Molfetta (Ιταλία)

2013-14: Surabaya Bhayangkara Samator (Ινδονησία)

2011-13: La Habana (Κούβα)».

Παπαλεξίου

Η ανακοίνωση για τον Παπαλεξίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παπαλεξίου έχει ως εξής: «Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Ο 23χρονος κεντρικός αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το εθνικό συγκρότημα το καλοκαίρι, θα επιστρέψει στη Σύρο για ακόμα μία χρονιά με τον Φοίνικα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπαλεξίου για την παραμονή του

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Φοίνικα, αφού πρόκειται για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Ειδικά η προσεχής σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μιας και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά.

Για αυτό και ανυπομονώ για τη χρονιά αυτή, αισθάνομαι πιο έτοιμος από πέρσι και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το Επιτελείο του Φοίνικα που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για αυτή τη χρονιά, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα αλλά και για όλο το νησί.

Το βιογραφικό του Γιώργου Παπαλεξίου

2022-23: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX

2021-22: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX

2020-21: ΠΑΟΚ

2018-20: ΟΣΦΠ

2012-18: Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα