Καμπάνα 2 αγωνιστικών σε Παναθηναϊκό για τον 2ο τελικό του League Cup με ΠΑΟΚ

Newsroom
Καμπάνα 2 αγωνιστικών σε Παναθηναϊκό για τον 2ο τελικό του League Cup με ΠΑΟΚ

bet365

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να τιμωρούνται με 2 αγωνιστικές για όσα έγιναν στον 2ο τελικό του League Cup με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Παναθηναϊκός Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα, που διεξήχθη την 13.05.2022, μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» στο Ο.Α.Κ.Α. για τον Β τελικό του League Cup την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερώνμ, ποινή χρηματικού προστίμου 5.100 ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα