Η Ορεστιάδα επέστρεψε στην Volley League με τον Άθλο

Newsroom
Η Ορεστιάδα επέστρεψε στην Volley League με τον Άθλο

bet365

Ιστορική μέρα για την Ορεστιάδα, με την πόλη που λατρεύει το βόλεϊ να επιστρέφει στην Volley League, καθώς ο Άθλος επικράτησε με 3-0 του Φίλιππου Βέροιας και πήρε το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά.

Μεγάλες στιγμές ζει ξανά η Ορεστιάδα με την παρθενική άνοδο του Άθλου στη Volley League.

Ο Άθλος Ορεστιάδας επικράτησε στο σχεδόν κατάμεστο Νίκος Σαμαράς με 3-0 του Φίλιππου Βέροιας και με 2-0 νίκες πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία, υποβιβάζοντας παράλληλα την ομάδα της Ημαθίας στην Pre League.

Ο Άθλος Ορεστιάδας γίνεται η τρίτη ομάδα από τον Έβρο που θα αγωνιστεί στη Volley League μετά τον Α.Ο. Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η άνοδος αυτή είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον βόλεϊ του Έβρου που στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλες στιγμές.

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά από δύο σεζόν στη Volley League υποβιβάζεται και τη σεζόν 2022-23 θα αγωνιστεί στη Pre League ανδρών.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.

Πρώτο παιχνίδι - Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25) (νίκες: 0-1)

Δεύτερο παιχνίδι - Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (νίκες 2-0) 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα