Ολυμπιακός: Ξεκινά σχεδιασμό για του χρόνου με Στερν και Τράβιτσα

Ολυμπιακός: Ξεκινά σχεδιασμό για του χρόνου με Στερν και Τράβιτσα

Newsroom
Ολυμπιακός: Ξεκινά σχεδιασμό για του χρόνου με Στερν και Τράβιτσα

bet365

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη τις μεταγραφικές της κινήσεις για την επόμενη χρονιά.

Το πρωτάθλημα χάθηκε οριστικά στην Volley League για τον Ολυμπιακό και ο Ερασιτέχνης ήδη έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις για ενίσχυση.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη (μένει μία αγωνιστική), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν γρήγορα σε ενίσχυση του συλλόγου για τη νέα σεζόν και ειδικά στην θέση του πασαδόρου όπου «πονάει».

Με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να μένει όπως όλα δείχνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα, οι Πειραιώτες είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Ιταλός με ρίζες από την Κροατία, στα 36 του χρόνια φαίνεται πως είναι μία ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό. Παίζοντας μικρό ρόλο ως αναπληρωματικός στην Περούτζια, είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί το καλοκαίρι στον Πειραιά.

Παράλληλα, ο σύλλογος βρίσκεται κοντά στο να κλείσει και τον Τόνσεκ Στερν που παίζει στη θέση του διαγώνιου και είναι αδερφός του παίκτη του Φοίνικα Σύρου, Ζίγκα Στερν. Κι αυτός παίζει στο Ιταλικό πρωτάθλημα (Πιατσέντζα) και γνωρίζει καλά τον Τζουλιάνι καθώς τον είχε προπονητή στην Εθνική Σλοβενίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα