Ολυμπιακός – Μίλωνας: Με το βλέμμα στον Άγιο Θωμά

Ολυμπιακός – Μίλωνας: Με το βλέμμα στον Άγιο Θωμά

Newsroom
Ολυμπιακός – Μίλωνας: Με το βλέμμα στον Άγιο Θωμά

bet365

Περιμένοντας στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού για να ανέβει στην κορυφή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Μίλωνα για την 7η αγωνιστική της Β' φάσης της Volley League Ανδρών.

Στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός φιλοξενήσει τον Μίλωνα για την 7η αγωνιστική στη Β φάση του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 (7η αγωνιστική, Β φάση, 13/4, 18:00, EΡΤ Sports, Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Μιχαήλογλου).

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ.

O Iταλός προποντηής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: «Σε αυτό το σημείο του μίνι-πρωταθλήματος που αγωνιζόμαστε, όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημαντική σημασία. Ο Μίλων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει καλά, για αυτό θα είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια νεανική ομάδα, που παίζει ωραίο βόλεϊ, αλλά εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε περιθώριο να παίξει καλά. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Ο Μίλωνας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό με 3-1 αλλά με πολύ καλή εμφάνιση. Οι πράσινοι της Νέας Σμύρνης κυνηγούν πάντα την 5η θέση απέναντι στην Κηφισιά και ο στόχος των καλών και ανταγωνιστικών εμφανίσεων είναι σταθερός.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Εχουμε ακόμα τέσσερις στροφές για το πρωτάθλημα που θα κριθούν όλα. Ολες οι ομάδες θα δώσουν ότι έχουν και ότι μπορούν στο γήπεδο. Εμείς σε κάθε αγώνα πιάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και αυτό δεν ικανοποιεί μόνο εμένα ως προπονητή αλλά και όλους τους φίλους του βόλεϊ που παρακολουθούν τους αγώνες μας. Ο Ολυμπιακός καίγεται για τους βαθμούς αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα κάνουμε την προσπάθεια μας".

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα