Αναβλήθηκε το Φοίνικας – Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων

Φώτης Καρακούσης
Αναβλήθηκε το Φοίνικας – Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων

bet365

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλήματος την Πέμπτη το μεσημέρι, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπάει την Volley League Ανδρών, καθώς ακόμα ένα παιχνίδι θα αναβληθεί λόγω κρουσμάτων. Ο λόγος για το Φοίνικας – Παναθηναϊκός, με την επιτροπή πρωταθλήματος σε συνεδρίαση που είχε την Πέμπτη να αποφασίζει την αναβολή του δεύτερου μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής, με το πρώτο να είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία. Μένουν οι και οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά είναι οριστικό πως ο αγώνας του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Ο αγώνας Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο. που ήταν προγραμματισμένος για τo Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας και σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα