Προπονητής της ΑΕΚ ο Ακης Χατζηαντωνίου

Προπονητής της ΑΕΚ ο Ακης Χατζηαντωνίου

bet365

Ενας σπουδαίος πρώην βολεϊμπολίστας, ο Ακης Χατζηαντιωνίου, αναλαμβάνει προπονητής στην ΑΕΚ.

Ο Ακης Χατζηαντωνίου ανέλαβε και επίσημα την θέση του προπονητή στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ο πρώην διεθνής κεντρικός, συμφώνησε για έναν χρόνο με την Ενωση, ενώ αναλαμβάνει και υπεύθυνος των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών.

«Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια. Βασικός στόχος για εμάς είναι να δημιουργηθεί μία στέρεη βάση για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ. Όπως έγινε και με το γυναικείο, όπου η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει και στο ανδρικό. Το κυρίαρχο για εμάς είναι να δημιουργηθεί ένα οικοδόμημα που θα βγάζει υγεία, μέσω των Ακαδημιών. Υπάρχει υλικό. Τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ένα ‘μαγικό ραβδί’ για να γίνουν όλα. Είναι ένας δύσκολος, αλλά μεγάλος στόχος» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, δημιουργούμε μία ομάδα με δικά μας παιδιά, από τα ‘σπλάχνα’ της ΑΕΚ. Όμως, είμαστε η ΑΕΚ. Επομένως, και στην κατηγορία που θα αγωνιστούμε θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, για αυτό γίνεται και η ανάλογη ενίσχυση. Υπάρχουν κάποιες ομάδες από την επαρχία που έχουν θέσει στόχο την άνοδο και έχουν ίσως περισσότερο χρόνο με το μέρος τους, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα. Γίνεται μία πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το λέω ειλικρινά. Δεν θέλουμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε ουσία. Να υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην οικογένεια της ΑΕΚ και να προχωρήσουμε για το στόχο μας» πρόσθεσε ο Χατζηαντωνίου που στην σύντομη ως τώρα προπονητική του καριέρα, έχει κοουτσάρει την Ίριδα Νέας Σμύρνης, το Κολλέγιο, τη Σύρο, τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED