Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» παραμένει και ο Ανδρεάδης

Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» παραμένει και ο Ανδρεάδης

Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» παραμένει και ο Ανδρεάδης

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και δεύτερη ανανέωση στο τμήμα βόλεϊ, αυτή του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ανανεώσεων συνέχεια στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε μέσα σε λίγες ώρες και δεύτερη ανανέωση στο τμήμα, με τον Ανδρέα Ανδρεάδη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Είναι ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό μετά τον Στιβαχτή, με την ομάδα να κοιτάζει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο φέτος, εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα που αγαπώ για μια ακόμα χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα γιατί μας έχουν λείψει οι φίλαθλοι μας και στόχος μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα και να έχουμε μια θετική παρουσία στο Champions League» ανέφερε ο πολύπειρος διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα