Μια ανάσα από τον Πέριτς είναι ο Ολυμπιακός (vids)

Μια ανάσα από τον Πέριτς είναι ο Ολυμπιακός (vids)

Μια ανάσα από τον Πέριτς είναι ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου ακραίου, Πάβλε Πέριτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον νεαρό Σέρβο να θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της γειτονικής χώρας.

Κοντά σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ήθελαν έναν ακραίο για να κλείσουν το ρόστερ τους και ο εκλεκτός είναι όπως όλα δείχνουν ο Πάβλε Πέριτς. Ο 23χρονος Σέρβος ακραός ύψουτς 2.07, θεωρείται από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) ταλέντα στην χώρα του. Μάλιστα πάροτι νεαρός αγωνίζεται με την Εθνική Σερβίας στο Volley Nations League και ήδη για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν μεγαθήρια του αθλήματος όπως η Περούτζια του Νίκολα Γκρμπιτς και η Λατίνα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στον Φρομ που αποχώρησε. Είναι δηλαδή εξαιρετικός σε σερβίς και επίθεση, ενώ στην υποδοχή παρότι ψηλός, το τελευταίο διάστημα έχει δείξει βελτίωση. Ο Πέριτς είναι προιόν της Σερβικής σχολής βόλεϊ και έπαιζε στην Βοϊβοντίνα και από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και για την υπόλοιπη Ευρώπη, έχοντας όλα τα φόντα να παίζει σύντομα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα