Πανιώνιος: Παραμένει στις «κυανέρυθρες» η Μπιάνκα Μπούσα

Πανιώνιος: Παραμένει στις «κυανέρυθρες» η Μπιάνκα Μπούσα

Newsroom
busa-panionios

bet365

Στο ρόστερ του Πανιώνιου θα παραμείνει η Μπιάνκα Μπούσα για τις επόμενες δύο σεζόν της Volley League, όπως ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθρες».

Για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει στον Πανιώνιο η Σέρβα ακραία Μπιάνκα Μπούσα, με τις «κυανέρυθρες» να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η πολύπειρη ακραία έφτασε στον Πανιώνιο τον περασμένο Δεκέμβριο και αποτέλεσε σημαντική ενίσχυση για τον Ιστορικό, βοηθώντας τον σημαντικά τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιώνιου

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Η Μπιάνκα Μπούσα κοσμεί το ελληνικό βόλεϊ μέσω της παρουσίας της στον Πανιώνιο, με τον οποίο θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν. Η Σέρβα ακραία αποτελεί παίκτρια βαρόμετρο για τον Ιστορικό και έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας χρόνιας».

 

Η δήλωση της Μπούσα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Πανιώνιο. Αγαπώ την ομάδα, αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Πανιώνιος βελτιώνεται κάθε χρόνο και το ελληνικό βόλεϊ αναπτύσσεται εξίσου. Έχουμε μεγάλους στόχους τη νέα σεζόν και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σκληρά από τον Αύγουστο. Τα λέμε σύντομα!».

@Photo credits: Πανιώνιος
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα