Παναθηναϊκός: Για ένα ακόμη χρόνο στο «τριφύλλι» η Μπελιά

Παναθηναϊκός: Για ένα ακόμη χρόνο στο «τριφύλλι» η Μπελιά

Newsroom
mpelia_panathinaikos_volley

bet365

Για ακόμη ένα χρόνο θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό η Μαριάννα Μπελιά, με τους «πράσινους» ν' ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η Μαριάννα Μπελιά θα παραμείνει γι' ακόμη ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και το «τριφύλλι» ν' ανακοινώνει την επέκταση τους συμβολαίου της για τη σεζόν 2024-2025.

Η νεαρή λίμπερο, φέτος, βοήθησε πάρα πολύ το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Η ίδια έκανε ξεκάθαρη τη χαρά της για την ανανέωση του συμβολαίου της, τονίζοντας πως υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης χωρίς να το σκεφτεί.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαριάννα Μπελιά για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της, τη λίμπερο Μαριάννα Μπελιά.

Η 26χρονη αθλήτρια θα συνεχίσει και φέτος να είναι στο ρόστερ των πρωταθλητριών και αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περσινή κατάκτηση του τίτλου.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μπελιά επισήμανε:

«H χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι ζήσαμε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ανυπομονώ και φέτος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα και πολύ και ανανέωσα με τον Σύλλογο άμεσα. Σε αυτό θέλω να προσθέσω ότι πέραν της διοίκησης καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής που μου έδειξε από την αρχή εμπιστοσύνη και ήταν ένας ακόμα λόγος να μείνω εδώ»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα