Κρίσιμη στροφή στη Volley League γυναικών

Newsroom
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Volley League.

bet365

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική στη Volley League γυναικών, αναλυτικά το πρόγραμμα.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Volley League γυναικών και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής το Σάββατο (16/3, με κοινή ώρα έναρξης τις 19:00) είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά για την τελική κατάταξη των ομάδων.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που θα είναι σίγουρα πρώτος με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν έχει βαθμολογικό άγχος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Θέτιδα.

Αντιθέτως η ομάδα της Βούλας, που βρίσκεται στην 7η θέση (ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ που έχει όμως περισσότερες νίκες), καίγεται για βαθμό ή βαθμούς καθώς από τη μία θέλει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται κι από την άλλη δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη θέση της στην πρώτη 8αδα (είναι στο +4 από τον 9ο Ηλυσιακό και στο +2 από το 8ο Μαρκόπουλο).

Στο κλειστό του Μετς ο δεύτερος Παναθηναϊκός, έχοντας πλέον τον Ντράγκαν Νέσιτς ως προπονητή, υποδέχεται τα Πεύκα. Οι «πράσινες» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Λαμία, Απολλώνιο (ενώ ακολούθησε και η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου) είδαν την ΑΕΚ να τους πλησιάζει στον έναν βαθμό, ενώ και ο ΑΟ Θήρας είναι στο -3. Την ίδια ώρα τα εντυπωσιακά Πεύκα στην πρώτη τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία είναι στην 5η θέση και θέλουν να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική τους μέχρι τώρα πορεία.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Σαντορίνη με τον τοπικό ΑΟ Θήρας να κοντράρεται με την ΑΕΚ, σ' ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση με τον νικητή να διατηρεί ελπίδες ακόμη και για τη 2η.

Ο ΑΟΘ μετρά τρεις ήττες (όλες στο τάι μπρέικ) στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ η ΑΕΚ στα έξι τελευταία της παιχνίδια έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό (ο οποίος βέβαια την κέρδισε την περασμένη Κυριακή και στον τελικό του Κυπέλλου).

Κομβική είναι και η αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, όπου ο 6ος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 8ο ΑΟ Μαρκοπούλου, με τις «ασπρόμαυρες» να είναι στο +2 και τον νικητή να αγκαλιάζει τη συμμετοχή του στα play off.

Χαρακτήρα τελικού έχουν και οι δύο αναμετρήσεις στις οποίες εμπλέκονται οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Απολλώνιο να είναι η μοναδική που δεν έχει μαθηματικές ελπίδες να προλάβει τα play off.

Η ομάδα του Κερατσινίου υποδέχεται τον Ηλυσιακό, με τον Απολλώνιο να προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ οι φιλοξενούμενες μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την 8η θέση και το Μαρκόπουλο.

Τέλος στο Χαλκιοπούλειο η 11η Λαμία (18 βαθμοί) αντιμετωπίζει τον 10ο Άρη (20 βαθμοί) με τον χαμένο να συμβιβάζεται οριστικά με τα play out και τον νικητή να ελπίζει ότι θα προλάβει τα play off.

Tο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Μαρτίου

  • Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης» 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Ηλυσιακός Α.Ο.
  • Γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο, 19.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ. Άρης
  • Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
  • Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Ε.Κ.
  • Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Ολυμπιακός
  • Γυμναστήριο Μετς, 19.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π. Πεύκων


@Photo credits: eurokinissi, Μιχάλης Καραγιάννης
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα