Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Κουβανή Μπλάνκο

H Λισέτ Μπλάνκο

bet365

Η Λιζέτ Ερέρα Μπλάνκο μετά τον ΠΑΟΚ, θα ενισχύσει την ΑΕΚ στη θέση της κεντρικής στην Volley League.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Λιζέτ Ερέρα Μπλάνκο στην θέση της κεντρικής. Η Κουβανή ύψους 1,92μ., συμφώνησε για μία χρονιά με την Ενωση, όπου αναμένεται να την βοηθήσει σημαντικά στην Volley League.

Η 24χρονη αθλήτρια (06/12/1998) είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κούβας, έχοντας περάσει από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα της από την κουβανική Matanzas το 2014, ενώ το 2017 μετέβη στην Ελβετία για λογαριασμό της Volero Zurich, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το CEV Champions League.

Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στη Γαλλία, προκειμένου να παίξει στην Volero Le Cannet, όπου έμεινε για δύο σεζόν. Το 2020 πήγε στην Ιταλία, ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Unet E-Work Busto Arsizio, με την οποία έφθασε ως τα ημιτελικά του CEV Champions League. Κι εκεί έμεινε για δύο σεζόν, ώσπου να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειώσουμε πως αναδείχτηκε η καλύτερη κεντρική του περσινού πρωταθλήματος, ούσα και στην καλύτερη 7άδα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Και ύστερα στους οπαδούς μας, για την αυτοπεποίθηση που ήδη μου δίνουν, πριν καν την ανακοίνωση της μεταγραφής. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν, είναι να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά, για κάθε νίκη, με πάθος μέχρι το τέλος. Πέρυσι έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα γήπεδο με εκπληκτική ατμόσφαιρα! Ήταν πραγματικά μαγικό να βλέπω τους οπαδούς να είναι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουν με την ομάδα, τη δική τους μάχη. Κι αυτή τη χρονιά θα είναι σίγουρα ακόμα πιο μαγικά, καθώς θα είμαι από την πλευρά τους, αγωνιζόμενη στην ΑΕΚ. Και θέλω πολύ να το ζήσω αυτό» είπε στις πρώτες της δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα