Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου (vid)

παο

bet365

Πριν την έναρξη του 4ου σετ στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ Γυναικών, κάποια καπνογόνα από την εξέδρα, έγινε η αφορμή για να ζητήσουν οι διαιτητές την εκκένωση του γηπέδου.

Αν και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει μπροστά στα σετ επί του Ολυμπιακού και να κάνει το 2-1 στο βόλεϊ Γυναικών, ένα καπνογόνο στην εξέδρα έφερε την διακοπή του αγώνα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Εν τέλει οι διαιτητές αποφάσισαν να γίνει εκκένωση του γηπέδου πριν την έναρξη του 4ου σετ για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το γήπεδο πρέπει να έχει εκκενωθεί μέχρι τις 23:45. Πρέπει να σημειωθεί πως από την προκήρυξη του Πρωταθλήματος προβλέπονται τα εξής: «Σε περίπτωση που φίλαθλοι ανάψουν ή ρίξουν πυρσούς ή καπνογόνα ή κροτίδες ή ανοίξουν πυροσβεστήρες που έχει σαν συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω καπνών και αναθυμιάσεων, τότε ο Α’ Διαιτητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την ολική εκκένωση του γηπέδου.

Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η εκκένωση του γηπέδου εντός 45’, τότε ο Α’ Διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει οριστικά τον αγώνα, κάνοντας λεπτομερή έκθεση για τα γεγονότα που προκάλεσαν τη διακοπή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα