Η Μέμπους καλύτερη όλων την 7η αγωνιστική

Newsroom
Η Μέμπους καλύτερη όλων την 7η αγωνιστική

bet365

Η πασαδόρος του Μαρκόπουλου Άννα Μέμπους είναι η MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η Ολλανδέζα πασαδόρος ήταν η κορυφαία στη νίκη του Α.Ο. Λαμίας 2013 με 3-2 σετ επί του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil. Η Μέμπους οργάνωσε άψογα το επιθετικό της ομάδας της, πετυχαίνοντας επίσης και 10 πόντους με 4/8 επιθέσεις, 3 άσσους, 3 μπλοκ και ήταν εκείνη που διαμόρφωσε το 15-11 στο τάι μπρέικ.

Η Μέμπους εκτός από την Ολλανδία, έχει αγωνιστεί επίσης στην Ελβετία και στη Γερμανία.

Για το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο: «Είμαι χαρούμενη για αυτό που πετύχαμε με το Μαρκόπουλο. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και κόντρα στο Μαρκόπουλο αντιδράσαμε. Παλέψαμε ως ομάδα για κάθε πόντο και μείναμε ενωμένες στις δύσκολες στιγμές και καταφέραμε να βγούμε νικήτριες».

Για την επιλογή της να έρθει στην Ελλάδα: «Γνώριζα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όταν ήρθε η πρόταση της Λαμίας δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ, να μάθω νέα πράγματα και να δοκιμάσω τα όριά μου. Η Ελλάδα επίσης σαν προορισμός είναι ιδανικός. Όμορφος καιρός, εξαιρετική φιλοξενία».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Απολαμβάνω να παίζω στην Ελλάδα. Όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και κάθε αγωνιστική είναι και πιο ανταγωνιστική. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν σου χαρίζεται τίποτα και πρέπει να παλέψεις σε κάθε παιχνίδι».

Για το πως ξεκίνησε το βόλεϊ: «Κανείς από την οικογένειά μου δεν ήταν του αθλητισμού. Όταν ήμουν 7 ετών οι φίλες μου ξεκίνησαν να παίζουν βόλεϊ και ήθελα να ξεκινήσω και εγώ. Μετά από λίγο καιρό είδα ότι μπορώ να εξελιχθώ, είχα και το ύψος και αποφάσισα να το κυνηγήσω».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα, οπότε αυτή η διάκριση ήρθε μέσα από την ομάδα. Με τις συμπαίκτριές μου περνάμε πολύ χρόνο μαζί εντός και εκτός γηπέδου και τις ευχαριστώ πολύ, όπως επίσης και το προπονητικό επιτελείο που δουλεύει σκληρά μαζί μας και μας κάνει καλύτερες αθλήτριες».

Η καλύτερη επτάδα της 7ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Άννα Μέμπους (Α.Ο. Λαμίας 2013) 10π. (4/8 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ)

Διαγώνια: Μίλιτσα Κούμπουρα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 24π. (17/48 επ., 7 άσσοι)

Κεντρικές: Έμιλυ Κωνσταντέλλου (Α.Ο. Θήρας) 8 π. (5/7 επ., 1 άσσο, 2 μπλοκ), Σοφία Μέντιτς (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 13 π. (9/13 επ., 4 μπλοκ)

Ακραίες: Βίλμα Σάλας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 18 π. (15/29 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 73% υπ.-45% άριστες), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (Α.Ε.Κ.) 18 πόντους (15/21 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 41% υπ.-12% άριστες)

Λίμπερο: Εύη Γεωργιάδου (Α.Ο. Λαμίας 2013) 47% με 35% άριστες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα