Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και η Μέντιτς

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και η Μέντιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και η Μέντιτς

bet365

Η Σέρβα Σοφία Μέντιτς είναι και με τη βούλα παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η Σοφία Μέντιτς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Η 31χρονη Σέρβα συμφώνησε για έναν χρόνο με το «τριφύλλι» όπου θα πάρει τη θέση κεντρικής στην ομάδα.

Η Μέντιτς φημίζεται για το μπλοκ της, αλλά και το πόσο γρήγορα κινείται στην επίθεση. Την σεζόν 2020-21 μάλιστα, είχε πάρει το βραβείο της καλύτερης μπλοκέρ και κεντρικής στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Πέρυσι αγωνιζόταν με την ZΟΚ στο Champions League, ενώ σε ατομικό επίπεδο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές ως κορυφαία κεντρική (2012/13, 2013/14, 2014/15, 2020/21), δύο φορές ως καλύτερη μπλοκέρ (2014/15, 2020/21) και μία φορά ως καλύτερη σέρβερ (2014-15) στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

«Είναι τιμή να ανήκεις σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα οπότε ανυπομονώ για νέες προκλήσεις και να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου και το staff. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα στα εντός έδρας ματς. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα