Με δείπνο και έξτρα πριμ έκλεισε η χρονιά για τις νταμπλούχες

Με δείπνο και έξτρα πριμ έκλεισε η χρονιά για τις νταμπλούχες

Newsroom
Με δείπνο και έξτρα πριμ έκλεισε η χρονιά για τις νταμπλούχες

bet365

Ιδανικά έκλεισε η χρονιά για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με τον χορηγό του τμήματος, Θάνο Αραγιάννη να παραθέτει δείπνο στις νταμπλούχες δίνοντάς τους και το έξτρα πριμ που είχε υποσχεθεί.

Η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ γυναικών (και στων ανδρών θα λέγαμε) ήταν ιδανική, καθώς οι «πράσινες» κατέκτησαν το νταμπλ, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από 11 χρόνια. Μια χρονιά που έκλεισε ιδανικά, με ένα δείπνο με θέα την Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα στο «Hyper Astro Bar» ο χορηγός του τμήματος, Θάνος Αραγιάννης παρέθεσε δείπνο στα «φίνα κορίτσια», ευχαριστώντας τους για την φετινή εξαιρετική πορεία. Επίσης τους επισήμανε πως φέτος δεν θα εμπλακεί με τον σχεδιασμό, όπως έγινε την περσινή σεζόν, καθώς αυτό του ζητήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Από την πλευρά τους οι παίκτριες τον ευχαρίστησαν που όλη την χρονιά ήταν δίπλα τους, κάτι που πολλές φορές έχουν αναφέρει και σε δηλώσεις τους, αλλά φυσικά και για τα πριμ που τους έδωσε τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και γι' αυτή του πρωταθλήματος.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα