Παναθηναϊκός: Πρώτο «μπαμ» με Ανθούλη

Παναθηναϊκός: Πρώτο «μπαμ» με Ανθούλη

Παναθηναϊκός: Πρώτο «μπαμ» με Ανθούλη

bet365

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του νταμπλ, στον Παναθηναϊκό προχώρησαν ήδη στην πρώτη ηχηρή μεταγραφή της νέας χρονιάς, κάνοντας δικιάς τους την Μάρθα Ανθούλη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού το τηρούν με ευλάβεια. Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του νταμπλ, ξεκίνησαν οι κινήσεις για την ερχόμενη χρονιά. Η πρώτη και ιδιαίτερα ηχηρή είναι η απόκτηση της Μάρθας Ανθούλη.

Μιλάμε για το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, που φέτος αγωνίστηκε στην Θέτιδα Βούλας. Η 18χρονη και ύψους 2.02 παίκτρια ξεκίνησε την καριέρα της στον ΟΠΑΘ Περσέας και στην συνέχεια μετακόμισε στον Άρη. Στις «κίτρινες» αγωνίστηκε για δύο χρόνια πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ούσα μόλις 16 ετών, ενώ φέτος κατέβηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Βούλα για λογαριασμό της Θέτιδας.

Τα όσα έκανε στην Θέτιδα, αλλά και στην Εθνική το περασμένο καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έκαναν πολλές ομάδες στο εξωτερικό και όχι μόνο να κοιτάζουν την Ανθούλη, καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτρια σε τέτοια ηλικία, με τέτοιο ταλέντο και τέτοιο ύψος. Στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν αστραπιαία, με τον χορηγό του τμήματος, Θάνο Αραγιάννη που έκανε τις επαφές να καταφέρνει να την ντύσει στα πράσινα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση και σε μια θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε. Το «τριφύλλι» όχι μόνο απέκτησε μια εξαιρετική διαγώνια, που παρότι μόλις 18 μπορεί να κάνει την διαφορά σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά είναι και Ελληνίδα, κάτι πολύ σημαντικό, καθώς επιτρέπονται μόνο τρεις ξένες.

Έτσι με Παπαφωτίου στην πάσα και Ανθούλη στην διαγώνιο, οι «πράσινες» θα μπορούν να ελιχθούν ακόμα καλύτερα για τις θέσεις των ξένων και να κοιτάξουν για κάτι καλύτερο στην Ευρώπη που θα είναι και από τους βασικούς τους στόχους για τη νέα χρονιά.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα