Χριστοδούλου: «Πολύ δύσκολη βραδιά, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει»

Newsroom
Χριστοδούλου: «Πολύ δύσκολη βραδιά, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει»

bet365

Το σύνθημα για την «επόμενη μέρα» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος Volley League έδωσε η Στέλλα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά, η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την απώλεια του τίτλου: «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη βραδιά, μια βραδιά που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Όλα αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό… Πρέπει να αναγεννηθούμε από τις… στάχτες μας, ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας στήριξε ως την τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, θα καταφέρει να επιστρέψει και να αφήσει τη χρονιά πίσω του. Προηγηθήκαμε, μετά κάναμε κάποια λάθη, το παλέψαμε ως το τέλος, όμως δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δυστυχώς, δεν ήπιαμε νερό. Όσο δύσκολη και αν είναι η σημερινή μέρα, η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα