Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του 5ου τελικού

Newsroom
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του 5ου τελικού

bet365

Ο τελικός των τελικών στην Volley League Γυναικών θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Ρέντη (19:00) με τον Ολυμπιακό να βγάζει ανακοίνωση για τα εισιτήρια της μεγάλης «μάχης» με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον 5ο τελικό της Volley League Γυναικών έχει ως εξής: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Πέμπτη 12/5, 19:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

Την Τετάρτη (11/5), 10:00-21:00.

Την Πέμπτη (12/5), 10:00-16:00 και στη συνέχεια, από το εκδοτήριο του κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (πέταλο), 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα