Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Πανό στήριξης στη Στεπανένκο από τον κόσμο των «πρασίνων»

Newsroom
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Πανό στήριξης στη Στεπανένκο από τον κόσμο των «πρασίνων»

bet365

Στο πλάι της Μαργκαρίτα Στεπανένκο βρίσκεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ανεβάζουν πανό εναντίον του πολέμου ζητώντας από την διαγώνια των «πρασίνων» να μείνει δυνατή.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, με όλον τον πλανήτη να είναι στο πλευρό των κατοίκων της συγκεκριμένης χώρας που βιώνουν καθημερινά τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες. Έναν τρόμο που από μακριά ζουν και πολλοί αθλητές που αγωνίζονται σε ξένες χώρες, αλλά είναι από την Ουκρανία. Η Μαργκαρίτα Στεπανένκο, η διαγώνια του Παναθηναϊκού, ναι μεν θεωρείται Αζέρα, καθώς έχει διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά έχει γεννηθεί στην Ουκρανία.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ξέχασε την παίκτρια της ομάδας του που αγωνίστηκε κανονικά και ανέβασε πανό που έγραφε «Stop War. Margarita Stay Strong».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα