Πανιώνιος: «Το περιστατικό του πυροβολισμού δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ»

Newsroom
Πανιώνιος - ΟΦΗ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ξεκαθαρίζει πως το περιστατικό με τον πυροβολισμό στη Νέα Σμύρνη δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ και φυσικά έγινε εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας.

Το Σάββατο το μεσημέρι κοντά στο κλειστό του Πανιωνίου «Ανδρέας Βαρίκας» υπήρξαν πυροβολισμοί και στα πρώτα δημοσιεύματα υπήρξαν αναφορές πως το περιστατικό έγινε σε αγώνα βόλεϊ. Αρχικά γράφτηκε για παιχνίδι γυναικών, στην συνέχεια για το Πανιώνιος – ΟΦΗ, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει, καθώς οι πυροβολισμοί έγιναν ανάμεσα σε δύο φίλους της ίδιας ομάδας (πανιώνιος) και δεν υπήρξε το παραμικρό οπαδικό κίνητρο.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με ανακοίνωσή του η οποία αναφέρει τα εξής: «Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα εχθές στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων - γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.

Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο.

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού».

@Photo credits: INTIME
 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα