Πανιώνιος – Ηρακλής 3-0: Οι «κυανέρυθροι» έκαναν με άνεση το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό των Play Off

Newsroom
Πανιώνιος

bet365

Με τον Πανιώνιο να θριαμβεύει επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή και κάνοντας το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για πρόκριση στον τελικό, ξεκίνησαν τα Play Off της Pre League. Την Κυριακή το ΟΦΗ – Άρης.

Μπροστά στον κόσμο του που γέμισε το «Ανδρέας Βαρίκας», ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά τους αγώνες του στα φετινά Play Off της Pre League. Η ομάδα του Αργύρη Ψάρρα επικράτησε με άνεση του Ηρακλή με 3-0 (25-18, 25-19, 25-15) και έκανε το 1-0 στις νίκες και θέλει ακόμα μία για να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό, με το δεύτερο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη στο Κατσάνειο.

Στα του αγώνα όπως φαίνεται και από την διαφορά στα σετ, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που σε κανένα σημείο δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους ακόμα και να σκεφτούν να διεκδικήσουν κάτι. Οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και δείχνουν έτοιμοι για πρόκριση στον τελικό των Play Off. Όσον αφορά το δεύτερο ζευγάρι, την Κυριακή ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Άρη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα φετινά Play Off της Pre League που δίνουν και το δεύτερο εισιτήριο για άνοδο στην Volley League (ο Φλοίσβος έχει ανέβει απευθείας), έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς συμμετάσχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία στο βόλεϊ αλλά και στον αθλητισμό συνολικά, όπως οι Πανιώνιος, Ηρακλής, ΟΦΗ και Άρης. Οι προπονητές και των 4 αυτών μεγάλων ομάδων μίλησαν πριν το πρώτο σερβίς στο Gazzetta για τα σημαντικά αυτά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 1ης φάσης στα Play Off (πρόκριση στις 2 νίκες)

Pre League Ανδρών - Play Off - Πρώτος Αγώνας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Γ.Σ. Πανιώνιος - Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 3-0 (25-18, 25-19, 25-15)

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 16.00: Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άρης

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης.

Pre League Ανδρών - Play Off - Δεύτερος Αγώνας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μίκρας, 17.00: Α.Σ. Άρης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Γυμναστήριο Κατσάνειου, 17.00: Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής - Γ.Σ. Πανιώνιος

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Η πρόκριση στον τελικό των Play Off κρίνεται στις 2 νίκες.

@Photo credits: INTIME
 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα