Πανιώνιος: Επέστρεψε έπειτα από 12 χρόνια στη Volley League γυναικών

Newsroom
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιώνιου

bet365

Ο Πανιώνιος έπειτα από 12 χρόνια επιστρέφει στη Volley League γυναικών και στο γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» στήθηκε πάρτι για τις πρωταθλήτριες στην Pre League.

Η Νέα Σμύρνη γιορτάζει και πάλι, καθώς η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιώνιου επέστρεψε στη Volley League, έπειτα από 12 χρόνια.

Ο Πανιώνιος νίκησε το Αιγάλεω με 3-0 σετ, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, φθάνοντας σε ισάριθμες νίκες και στους 63 βαθμούς.

Αμέσως μετά άρχισε το πάρτι για τις πρωταθλήτριες, μαζί με τον κόσμο του συλλόγου, που κατέκλυσε το γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», καθώς ακολούθησε η στέψη της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου στην Pre League.

Ήταν τέτοια η κυριαρχία του Πανιώνιου, καθώς μια αγωνιστική πριν από το τέλος και σε 21 παιχνίδια συνολικά στα σετ μετρά 63 κερδισμένα και μόλις πέντε χαμένα!

Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο. Αιγάλεω 3-0 (25-10, 25-13, 25-13)

Διαιτητές: Χαμπιλού, Κατσιάρας, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Τιέμι, Μιλεντίγεβιτς, Ζιώγα, Αλεξάκου, Καθάριου, Καρέλια / Κακουράτου (λ), Βουλγαράκη (λ), Κτιστάκη, Κράνη.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη): Δρέμπελα, Μπούκουρα, Ραζνάτοβιτς, Γουίλιαμσον, Γκέκοβιτς, Γιώτα / Μάρκου (λ), Παγωμένου.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής
 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα