Κύπελλο βόλεϊ: Να αφιερώσουν το final-4 στην μνήμη της Ντουμιτρέσκου πρότειναν οι προπονητές των φιναλίστ

Oι προπονητές των 4 φιναλίστ στο κύπελλο βόλεϊ γυναικών

bet365

Οι Γιουνούς Οτσάλ, Λορέντζο Μιτσέλι, Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Τσαϊρέλης πρότειναν στην ΕΟΠΕ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το final-4 στο κύπελλο, να αφιερωθεί στην μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Οι Γιουνούς Οτσάλ, Λορέντζο Μιτσέλι, Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Τσαϊρέλης πρότειναν στην ΕΟΠΕ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το final-4 στο κύπελλο, να αφιερωθεί στην μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Στις δηλώσεις τους οι τέσσερις προπονητές των φιναλίστ στο Final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, στάθηκαν πέρα από το αγωνιστικό και στην απώλεια της Ντουμιτρέσκου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που θα πάει στο Λουτράκι να υπερασπιστεί τον τίτλο της, Γιουνούς Οτσάλ, είπε: «Πρωτα απ' όλα είναι πολύ σημαντικό για μένα και την ομάδα μου ότι είμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτά τα παιχνίδια, πρώτα όμως θα πρέπει να εστιάσουμε στο ματς με τον Άρη, που είναι ο πρώτος δύσκολος στόχος για να βρεθούμε ξανά στον τελικό. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να παραμένουμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Από την πλευρά του Αρη ο Γιάννης Τσαϊρέλης είπε: «Δυστυχώς αυτή η διοργάνωση λέγεται μετά τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μίας αθλήτριας που είναι ρέκορντμαν στους τίτλους στο κύπελλο. Θα θέλαμε να της αφιερώσουμε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς ήρθαμε εδώ από μία δύσκολη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, αλλά αυτός είναι διαφορετικός θεσμός με νοκ άουτ παιχνίδια. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το πρώτο παιχνίδι με τη περσινή κυπελλούχο ΑΕΚ. Έχει την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις αλλά έχουμε και εμείς φιλοδοξίες».

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Λορέντζο Μιτσέλι σχολίασε: «Συμφωνώ με τον κόουτς Τσαϊρέλη να αφιερωθεί αυτή η διοργάνωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μία αθλήτρια που έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι σε ένα φάιναλ-4 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πάμε βήμα βήμα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά γνωρίζουμε και την δυναμική του αντιπάλου μας. Κάθε παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0, έτσι και αύριο. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και τους διοργανωτές».

Τέλος, ο Γιάννης Καλμαζίδης από πλευράς Παναθηναϊκού, είπε: «Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκομένους για αυτή την διοργάνωση και θα θέλαμε και εμείς αυτή η διοργάνωση να αφιερωθεί στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Ξέρουμε την ιστορία και την πορεία της. Όλοι είμαστε εδώ για ένα στόχο, για το τρόπαιο. Ελπίζω και εύχομαι όλες οι αθλήτριες να είναι υγιείς στο τέλος της διοργάνωσης και ας κερδίσει ο καλύτερος».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα