Την Παρασκευή 8/3 οι ημιτελικοί και την Κυριακή 10/3 ο τελικός στο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών

Newsroom
Βόλεϊ γυναικών

bet365

Το πρόγραμμα του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι έκανε γνωστό η ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8/3 θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί και την Κυριακή 10/3 ο τελικός.

Το Λουτράκι θα είναι η πόλη στην οποία θα είναι στραμμένα τα βλέμματα του βόλεϊ το τριήμερο 8-10/3, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών. Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8/10 θα διεξαχθούν οι ύο ημιτελικοί και την Κυριακή 10/3 ο τελικός.

Αναλυτικά η αναφορά της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: «Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα του 17ου final-4, οι αγώνες του οποίου θα μεταδοθούν από την Δημόσια Τηλεόραση.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με την επιχείρηση LOCO.

Η επιχείρηση LOCO που στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό βολεϊ τα τελευταία χρόνια με χορηγίες στις Εθνικές μας ομάδες θα αποτελέσει τον χορηγό ονομασίας της 25ης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών και το final-4 που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαρτίου στην πόλη του Λουτρακίου μετονομάζεται σε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ LOCO.

final-4

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα