Παναθηναϊκός: Γλέντησαν το Κύπελλο όπως άξιζε (vids)

Παναθηναϊκός: Γλέντησαν το Κύπελλο όπως άξιζε (vids)

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Γλέντησαν το Κύπελλο όπως άξιζε (vids)

bet365

Τίτλο και στην διασκέδαση κατέκτησαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, καθώς γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου, πρώτου τροπαίου μετά από 11 χρόνια ανομβρίας. Το Gazzetta ήταν εκεί. Ηράκλειο: Φώτης Καρακούσης.

Για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ που είναι το πρώτο σε κατακτήσεις τίτλου στον Σύλλογο και πρώτο στο συγκεκριμένο άθλημα στην χώρα μας, το να είναι εκτός διακρίσεων για 11 χρόνια, είναι κάτι που σίγουρα δεν άφηνε κανέναν ευχαριστημένο στον Σύλλογο. Φέτος ωστόσο αυτή η ανομβρία έλαβε τέλος, με τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου να κατακτούν το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο Ηράκλειο του ΑΟ Θήρας με 3-1.

Μια νίκη που όπως ήταν λογικό πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα καθιερωμένα σε τέτοιες επιτυχίες, μπουζούκια. Σε παραλιακό μαγαζί του Ηρακλείου, οι «πράσινες» τα πήγαν ακόμα καλύτερα και από ότι στο τάραφλεξ στο Λίντο. Με την MVP του τελικού, Πέννυ Ρόγκα, να είναι πολυτιμότερη και στο γλέντι, την Αθηνά Παπαφωτίου ως σωστή πασαδόρος να πηγαίνει την κούπα σε κάθε της συμπαίκτρια και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ να κλέβει την παράσταση, έχοντας δίπλα του και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βρανόπουλο, το «τριφύλλι» φώναξε δυνατά πως επιστρέφει στους τίτλους.

Αυτή η επιστροφή έκανε πολλούς να ξεδώσουν ακόμα περισσότερο, όπως ο φυσιοθεραπευτής, Βασίλης Αγγέλου που έζησε και τα δύσκολα χρόνια του τμήματος, η Άγι Μπάμπουλη που επίσης ήταν εκεί όταν η ομάδα έπεσε στην Pre League, έδειχνε την συγκίνησή της, ενώ ο τιμ μάνατζερ Νίκος Λάζος που για χρόνια βρίσκεται δίπλα στο τμήμα, δεν γινόταν να ην το χαρεί με την ψυχή του.

Δίπλα στα κορίτσια ο Απόστολος Οικονόμου, αλλά και ο χορηγός του τμήματος, Θάνος Αραγιάννης, που δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να κλέψει την δόξα των παικτριών, παρακολουθώντας από μακριά τις «πράσινες» να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους ένα τίτλο στον οποίο ο ίδιος είχε μεγάλη συμβολή.

Φυσικά το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι τόνιζαν πως στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα