Παναθηναϊκός: Ύμνος του «τριφυλλιού» με καπνογόνο στο γλέντι (vid)

Παναθηναϊκός: Ύμνος του «τριφυλλιού» με καπνογόνο στο γλέντι (vid)

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Ύμνος του «τριφυλλιού» με καπνογόνο στο γλέντι (vid)

bet365

Με την ψυχή τους γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με τις «πράσινες» να τραγουδάνε τον ύμνο και την Χατζηευστρατιάδου να κρατάει ένα καπνογόνο που άναψαν οι φίλοι του «τριφυλλιού» μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Ηράκλειο: Φώτης Καρακούσης.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει στους τίτλους μετά τα όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια και μόλις αυτό έγινε, το γλέντι της κατάκτησης του Κυπέλλου στο Final-4 του Ηρακλείου, ήταν αντάξιο της επιτυχίας.. Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου γλέντησαν με την ψυχή τους αυτή την κούπα σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης της Κρήτης, αλλά χαμός έγινε όταν ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού. Όλοι άρχισαν να τον τραγουδούν, ενώ άναψε και ένα καπνογόνο από τους φίλους του «τριφυλλιού» που ήταν στο μαγαζί το οποίο στην συνέχεια πήρε η Χατζηευστρατιάδου με τις συμπαίκτριές της να την αποθεώνουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα