Final 4 Ανδρών: Κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας και υποσχέσεις για θεαματικούς αγώνες

Δημήτρης Μύτικας
final_4_kipello_elladas_volley

bet365

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Λάρισα, προπονητές και αρχηγοί των ομάδων έκαναν τις πρώτες δηλώσεις πριν μπουν στο τάραφλεξ του Κλειστού Γυμναστήριου Νεάπολης.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Μίλων δήλωσαν έτοιμοι για την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, με τους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων να τονίζουν πως θα προσπαθήσουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα στον κόσμο που θα παρευρεθεί στις κερκίδες του ΕΑΚ Νεάπολης.

Οι δηλώσεις προπονητών και αρχηγών

Παναθηναϊκός

Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».

Ανδρέας Φράγκος:

«Ευχαριστούμε το δήμο Λάρισας και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».

Μίλωνας

Κώστας Ψάρρας:

«Η Λάρισα είναι πάντα φιλόξενη. Εύχομαι να δώσουμε λίγη χαρά στους Θεσσαλούς. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι θερμό το κλίμα στο γήπεδο όπως και υποδοχή. Είναι μια ονειρική χρονιά για το Μίλωνα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας για αύριο, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί».

Μπόμπι Γιορντάνοφ:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι, που βρισκόμαστε για ακόμα μια χρονιά στα τελικά του θεσμού, αφού έχουμε τέλειες αναμνήσεις. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ο καλύτερος θα περάσει στον τελικό».

Ολυμπιακός

Ντάνιελ Καστελάνι:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στο Final 4. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εδώ. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους της Λάρισας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση με τέσσερις μεγάλες ομάδες. Αυτή η διοργάνωση πρέπει να κρατήσει τον κόσμο κοντά στο άθλημα και κυρίως τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες».

Ντράγκαν Τράβιτσα:

«Συμφωνώ με όσα είπαν οι υπόλοιποι αρχηγοί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία. Εύχομαι να δώσουμε ένα πολύ καλό παράδειγμα στα παιδιά που θα μας παρακολουθήσουν. Ελπίζω αυτά τα παιχνίδια να δώσουν επιπλέον χαρά στους πολίτες της Λάρισας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφές των προηγούμενων μηνών».

ΠΑΟΚ

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

Γιάννης Τακουρίδης:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός. Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα