Μιλενκόσκι: «Δεν υπάρχει μυστικό, κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι» (vid)

Οι πανηγυρισμοί στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιλενκόσκι πανευτυχής είπε στην ΕΡΤ μετά τον τελικό που πήρε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα με 3-1: «Δεν υπάρχει μυστικό: κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες για να νικήσεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνεις το απόλυτο παιχνίδι και αυτό κάναμε.

To πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε ηττηθεί για καιρό. Δεν σημαίνει κάτι για το επόμενο παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς, χρειαζόμαστε αποθεραπεία και ξεκούραση.

Έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν περάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος θα δώσουμε και εκεί ότι έχουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα