Οτσάλ: «Τρομερό συναίσθημα αυτή η νίκη, μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

Newsroom
Οτσάλ

bet365

Αφού αγκάλιασε συνεργάτες και αθλήτριες, άφησε τα κορίτσια του να πανηγυρίσουν μόνες τους κι αμέσως πήγε στον στατιστικολόγο Γιώργο Μυλωνά για να δει το ριπόρτ του ματς...

«Ως προπονητής πάντα θα βρίσκω κάτι που να με ικανοποιεί...», είπε χαμογελώντας καθώς η δική μας πρώτη νίκη μετά από 4 χρόνια (25/8/2019, 3-1 τη Φινλανδία στην Άγκυρα) είναι και η δική του πρώτη ως χεντ κόουτς σε Ευρωβόλεϊ, με τον Γιουνούς Οτσάλ να συμπληρώνει: «Σίγουρα όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί κερδίσαμε μια ομάδα η οποία θεωρητικά είναι καλύτερη από εμάς. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες, αλλά βρήκαμε λύσεις για να περιορίσουμε τη Χάακ, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και έχοντας αυτοπεποίθηση παίξαμε καλύτερα στα κρίσιμα ματς».

Σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό: «Η νίκη πάντα σου δίνει αυτοπεποίθηση και το χρειαζόμασταν γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Από την άλλη όμως κάναμε πολλά εύκολα λάθη σε φάσεις που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ικανοποιημένος».

Ο Τούρκος τεχνικός ξεκαθάρισε πως «Δεν φοβήθηκα ότι θα χάσουμε γιατί έβλεπα και το ένιωθα ότι η ομάδα ήταν καλύτερη... Σήμερα παίζαμε πόντο με τον πόντο, ενώ με τη Γερμανία χάσαμε την υπομονή μας. Σήμερα ήταν κάτι διαφορετικό», ενώ για τον αγώνα με την Τσεχία τόνισε: «Θα δούμε τώρα το βίντεο για την Τσεχία αλλά θα δείξω και το σημερινό ματς γιατί πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν».

Τέλος αναφορικά με τα δικά του συναισθήματα: είπε: «Είναι τρομερό συναίσθημα το ότι βρίσκομαι εδώ και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο με το να είμαι προπονητής της Ελλάδας. Στο περασμένο Ευρωβόλεϊ δεν κάναμε καμία νίκη, τώρα πήραμε την πρώτη στον δεύτερο αγώνα μας. Αυτό το γκρουπ θέλει να συνεχίσει και να δημιουργήσει προβλήματα και στις άλλες ομάδες».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα