Ελλάδα – Πολωνία: Το βίντεο τσεκ που ζήτησε η Εθνική με την μπάλα να παίζεται (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ελλάδα – Πολωνία: Το βίντεο τσεκ που ζήτησε η Εθνική με την μπάλα να παίζεται (vid)

bet365

Ο αγώνας της Εθνικής με την Πολωνία είναι στο 24-24, με τον πάγκο της ομάδας μας την στιγμή που έκανε την επίθεση ο Πρωτοψάλτης να ζητάει εξέταση βίντεο τσεκ.

Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Πολωνία είναι στο 24-24 και τους Πολωνούς μπροστά με 2-1. Η μπάλα είναι στο τερέν της Ελλάδας και την στιγμή που σηκώνεται για επίθεση ο Πρωτοψάλτης ακούγεται η κόρνα για εξέταση βίντεο τσεκ από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μια λάθος απόφαση καθώς η μπάλα παιζόταν, ενώ μπορεί να φαίνεται πως ο Πρωτοψάλτης κάνει κανονικά την επίθεση και ο Ζατόρσκι του βγάζει την άμυνα (στην συνέχεια την πάσα θα την έκανε ο ακραίος Σλίβκα γιατί ο Ντρίζγκα δεν προλάβαινε), ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν άκουσε την κόρνα και δεν έβαλε την δύναμη που θα μπορούσε. Σίγουρα πάντως μιλάμε για λάθος απόφαση, καθώς θα μπορούσε να ζητηθεί μετά το τέλος του πόντου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ NEWS FEED