Θύμισε Γκρμπιτς ο Πρωτοψάλτης (vids)

Φώτης Καρακούσης
Θύμισε Γκρμπιτς ο Πρωτοψάλτης (vids)

bet365

Τον τεράστιο Βλάντιμιρ Γκρμπιτς θύμισε στο ξεκίνημα του 2ου σετ του αγώνα με την Ουκρανία, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης πηδώντας τις διαφημιστικές πινακίδες για να βγάλει την άμυνα.

Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Ουκρανία είναι στο 2ο σετ, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να προηγείται με 2-1. Στο σημείο εκείνο είδαμε τον καλύτερο πόντο της αναμέτρησης, με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να θυμίζει Βλάντιμιρ Γκρμπιτς πηδώντας τις διαφημιστικές πινακίδες για να βγάλει μια εξαιρετική άμυνα, ενώ στην συνέχεια της φάσης, πήρε και την επίθεση κερδίζοντας τον πόντο τον οποίο και πανηγύρισε όπως του άξιζε.

Ο Σέρβος παικταράς που έχει αγωνιστεί και στην χώρα μας παίζοντας μια χρονιά στον ΠΑΟΚ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ είχε επίσης βγάλει με ανάλογο τρόπο μια εντυπωσιακή άμυνα στον τελικό κόντρα στην Ρωσία. Ο Γκρμπιτς μάλιστα το έκανε ακόμα πιο δύσκολο, καθώς όχι μόνο σηκώθηκε αμέσως, αλλά ήταν ο παίκτης που κέρδισε τον πόντο με μπλοκ, σε μια φάση που έχει μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα