Πετρέας: «Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, αλλά θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους»

Gazzetta team
Πετρέας: «Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, αλλά θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους»

bet365

Ο Γιώργος Πετρέας τοποθετήθηκε για την κλήρωση που είχε η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών στο Euro.

Στον δυσκολότερο ίσως όμιλο του Euro κληρώθηκε χθες η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Πολωνία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, καθώς και το Βέλγιο, την Ουκρανία και την Πορτογαλία στον Α’ όμιλο.

Παρ’ όλα αυτά, η εθνική ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην φάση των «16» όπως τόνισε ο αρχηγός της, Γιώργος Πετρέας.

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι από την στιγμή που είμαστε στο Ευρωπαϊκό, οποιαδήποτε κλήρωση μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρισκόμαστε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Α' φάσης. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά στη προετοιμασία και να μην έχουμε απώλειες, έτσι ώστε να εμφανιστούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διεκδικήσουμε πάλι την πρόκριση στους 16» είπε αρχικά στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ.

«Ομάδες όπως η Πολωνία και η Σερβία που παίζουν σε τελικούς Παγκοσμίων και Ολυμπιάδων έχουμε την ευκαιρία να τις αντιμετωπίζουμε μόνο σε τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε ανάμεσά τους για να εξελιχθούμε όλοι, ιδίως τα πιο νέα παιδιά για να μπορούν στο μέλλον να πάνε ένα βήμα παραπάνω την Εθνική ομάδα» πρόσθεσε ο αρχηγός της εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Στη Φιλιππούπολη κόντρα σε Βουλγαρία, Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία και Τσεχία η Εθνική Γυναικών

 

Τελευταία Νέα