Η αφιέρωση του Ναράνχο, το ξύρισμα και η... τηλεόραση

Η αφιέρωση του Ναράνχο, το ξύρισμα και η... τηλεόραση

Gazzetta team
Η αφιέρωση του Ναράνχο, το ξύρισμα και η... τηλεόραση

bet365

Ένα τρελό πάρτι έστησαν στο κέντρο του «Ankara Sport Hall» οι διεθνείς παίκτριες, το τεχνικό team και οι 50 Έλληνες που τις αποθέωναν από τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου.

Η Βασιλαντωνάκη με την Στράντζαλη πιο ευτυχισμένες από ποτέ χόρευαν, η Παπαφωτίου μοίραζε φιλιά παντού, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος τηλεφωνικά έστελνε τα συγχαρητήρια του στην αρχηγό Χριστοδούλου. «Εγώ θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Γιώργο (σ.σ. Καραμπέτσο) που δεν είναι κοντά μας. Ξέρουμε ότι του δώσαμε χαρά» σχολίαζε με νόημα ο κόουτς Ναράνχο για την περιπέτεια υγείας που περνά εδώ και καιρό ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

«Τι να πω δεν έχω λόγια. Πιστεύω τώρα με τις δύο νίκες που κάναμε να μας δείξει και η τηλεόραση» έλεγε ευχαριστημένη αλλά με παράπονο η «μπόμπερ» Ανθή Βασιλαντωνάκη έχοντας στο πλευρό της την συγκάτοικο της στο δωμάτιο Όλγα Στράντζαλη, η οποία έβρισκε συντροφιά στον πατέρα της Θανάση Στράντζαλη που ταξίδευσε από τη Σκύδρα μέχρι την Άγκυρα. «Σήμερα είναι MVP η Ανθή ξεκάθαρα..» έλεγε η Ελληνίδα ακραία με την Παπαφωτίου να βγάζει κορυφαία την …ομάδα. «Όλες κερδίζουμε και όλες χάνουμε. Όποια χρειάζεται δίνει τον καλύτερο της εαυτό και αυτό είναι το σημαντικό». Για φινάλε κράταγαν το καλύτερο ο κόουτς Γκιγιέρμε Ναράνχο και ο γυμναστής Γιάννης Παρασχίδης. «Είχαμε βάλει στοίχημα ότι αν προκριθούμε θα ξυριστούμε. Την αφορμή την έδωσε ο Μίταρ Τζούριτς στα social media όταν με προέτρεψε να ξυριστώ. Τώρα όλο το team του πάγκου πρέπει να ξυριστεί» τόνισε ο Εβρίτης γυμναστής.

Χαμός και στο πούλμαν

Το γλέντι της δεύτερης νίκης συνεχίστηκε και στο πούλμαν. Η απόσταση 2 χιλιομέτρων από το γήπεδο στο ξενοδοχείο έγινε με τραγούδια και χορούς με τις διεθνείς παίκτριες να ξεφαντώνουν μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο. Το ελληνικό βόλεϊ ζει τις καλύτερες του στιγμές μέχρι τις επόμενες…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα