Δίπλα στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ ο Αυγενάκης

Gazzetta team
Δίπλα στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ ο Αυγενάκης

bet365

Στα κλειστά του Ρέντη και Μίλωνα βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και μίλησε με τα μέλη των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών στην προπόνηση της Δευτέρας (19/8). Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη και του Μίλωνα που προπονούνται τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ενόψει των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για να γνωριστεί από κοντά με τους αθλητές, τις αθλήτριες, τα προπονητικά επιτελεία και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε κατ' ιδίαν συνομιλία με όλα τα μέλη των Εθνικών ομάδων, ενώ ιδιαίτερη συνομιλία είχε με όλους όσοι είχαν καταγωγή από την Κρήτη, όπως οι Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Βλαχάκη και Βασιλαντωνάκη.

«Θέλησα να έρθω να σας γνωρίσω, λίγες μέρες πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για διακρίσεις και επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όμως δεν κάνω τίποτα παραπάνω απ'ότι είμαι υποχρεωμένος απέναντι σε νέους ανθρώπους που δουλεύουν και δίνουν την ψυχή τους για να ξεπερνούν εμπόδια. Θέλω να πω ότι η τωρινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σεβόμαστε απολύτως την προσπάθεια που κάνετε. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες αλλά καμία δεν είναι ανυπέρβλητη. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Σας δηλώνω την στήριξή μου και με το πέρασμα του χρόνου θα γίνει ακόμα πιο ουσιαστική. Ξέρω ότι περάσατε μία έρημο στο παρελθόν, διότι δεν ήσασταν αρεστοί. Αυτό ήταν πολύ κακό και είναι λάθος όσοι προσπαθούν να δώσουν κομματική απόχρωση στον αθλητισμό. Είναι καταδικαστέο και η δικιά μας ηγεσία και εγώ προσωπικά δεν θα το κάνουμε ποτέ. Είσαστε επαγγελματίες αθλητές και παλεύετε για το εθνόσημο. Οι πολιτικές επιλογές σας δεν έχουν χώρο στο γήπεδο. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να πάτε εσείς ψηλά και μαζί σας όλη η Ελλάδα. Εμείς θα είμαστε αρωγοί και γι'αυτό τον λόγο ήρθα στη σημερινή προπόνηση για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ακόμα και αν δεν έρθει το μετάλλιο, εμάς μας ενδιαφέρει που κάνατε αυτό το άλμα. Το βόλεϊ είναι άθλημα που αγαπώ και ήμουν στη σχολική ομάδα και έπαιζα υποδοχή. Εύχομαι να σας δώσει δύναμη ο Θεός, να μείνετε μακριά από τραυματισμούς και να δώσετε την ψυχή σας. Εμείς από την πλευρά μας μαζί με την διοίκηση της Ομοσπονδίας θα δουλέψουμε για να είναι τα πόδια σας πιο ελαφριά, το μυαλό σας καθαρό και το βλέμμα σας ελεύθερο για να στοχεύσει, να αποκρούσει ή να καρφώσει. Αυτά είναι που μας οδηγούν και μας κρατούν δυνατούς και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς. Λειτουργείτε ως πρότυπα στη νέα γενιά που ακόμα ψάχνετε. Στερείστε κάποια πράγματα όπως η καλοπέραση, διακοπές, όμως πετυχαίνετε άλλα πράγματα. Ανεβάζετε την Ελλάδα ψηλά και μας κάνετε χαρούμενους που η Εθνική μας ομάδα στο βόλεϊ ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα. Να πάτε ψηλά γιατί μαζί σας θα ανέβουμε και εμείς ψηλά. Καλή σας επιτυχία» είπε στην ομιλία του προς τις δύο Εθνικές ομάδες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφτηκε πρώτα το «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και γνωρίστηκε με τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ανδρών.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την παρουσία του αλλά και για την στήριξή τους προς την Ομοσπονδία Βόλεϊ. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας. Μέχρι τώρα τα μηνύματα είναι θετικά και ευελπιστούμε να συνεχιστούν με αυτόν τον τρόπο. Η Ελλάδα είχε πολλά χρόνια να πάει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι αθλητές δίνουν το παν για να κάνουμε μία καλή πορεία» είπε στον χαιρετισμό του ο Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Τάκης Καβαλλιεράκης και τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Για εμάς ο αθλητισμός είναι η ζωή μας και το σπίτι μας. Ζητάμε από εσάς κ. Υπουργέ το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Είχαμε πολλά χρόνια να πάμε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η ομοσπονδία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και ακόμα αντιμετωπίζει, όμως πέρυσι όλοι μαζί πετύχαμε τον στόχο μας. Τα παιδιά είναι αφοσιωμένα και προσηλωμένα σε αυτόν τον σκοπό. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να εμφανιστούμε αξιοπρεπής» είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και στο κλειστό του Μίλωνα, όπου συνομίλησε με τις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ της Εθνική γυναικών. Το καλωσόρισμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού έκανε ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος.

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης μας έκανε την τιμή λίγες ημέρες πριν το ευρωπαϊκό να έρθει να σας γνωρίσει και να σας ευχηθεί καλή επιτυχία. Ως Ομοσπονδία τον ευχαριστούμε πολύ και είναι τιμή μας που ο Υπουργός μας επισκέπτεται την παραμονή της αναχώρησης για το ευρωπαϊκό» είπε ο Περικλής Μπακοδήμος και εκ μέρους όλων των αθλητριών μίλησε η αρχηγός της «γαλανόλευκης» Στέλλα Χριστοδούλου.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Είναι τιμή για εμάς που ήρθατε στην προπόνηση και σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα όσα κάνετε» τόνισε από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα