Ξεκινάει μια «ευ» προσπάθεια το Peristeri Volley

Gazzetta team
Ξεκινάει μια «ευ» προσπάθεια το Peristeri Volley

bet365

Έχοντας την συμπαράσταση του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, το Peristeri Volley ξεκινάει μια νέα «ευ» προσπάθεια για το άθλημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Peristeri Volley –μια από τις πιο σημαντικές και αυθεντικές αθλητικές ακαδημίες της χώρας- ανακοινώνει την έναρξη της εποχής «ευ» στο Περιστέρι.

Με το κύρος και την έμπρακτη υποστήριξη του παγκόσμιας εμβέλειας ομίλου «Cocomat», με μπροστάρη τον ιδιοκτήτη του Πωλ Ευμορφίδη και θερμό υποστηρικτή το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στοχεύει να «ευ» εκπαιδεύσει, μέσω του παραδείγματός της, τα εκατοντάδες μέλη της στο Περιστέρι και τους όμορους δήμους.

Βασικός «ευ» σκοπός είναι η περαιτέρω καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και καλών πρακτικών των μελών επιδιώκοντας ο τρόπος ζωής μας να αφήνει το ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, στο πρότυπο της Vegetarian διατροφής.

Στον αγωνιστικό τομέα, η επιτυχημένη πορεία των αναπτυξιακών τμημάτων, ενισχύεται προοδευτικά με τη δημιουργία ισχυρής Γυναικείας αντιπροσωπευτικής «ευ» ομάδας υψηλών αγωνιστικών στόχων.

Το πρώτο πλάνο κοινωνικής δράσης και προσφοράς είναι έτοιμο και θα υλοποιείται σταδιακά, αναλόγως των συνθηκών και περιορισμών της εποχής.

Ευ αγωνίζεσθαι, ευτυχία, ευσυνειδησία και όλες οι «ευ» θετικές λέξεις, θα μας συντροφεύουν στέλνοντας δυνατά μηνύματα για τον αθλητισμό, την κοινωνία και τον πλανήτη μας. Στόχος μας οι «ευ» σκοποί μας να αγκαλιαστούν από ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Ευ… ξεκινάμε!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα