Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ21: Καλύτερων όλων ο Ράπτης

Gazzetta team
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ21: Καλύτερων όλων ο Ράπτης

bet365

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 που διεξήχθη στο κλειστό του Μίλωνα με τον Παναθηναϊκό να κατακτά εύκολα τον τίτλο.

Δεν σταματά να μαζεύει τίτλους προσωπικούς, αλλά και ομαδικούς ο Αλέξανδρος Ράπτης. Ο νεαρός ακραίος της Κ21 του «τριφυλλιού» που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται ως διαγώνιος στην ανδρική ομάδα, κατέκτησε με τους... πράσινους το πρωτάθλημα Εφήβων και μαζί και τον τίτλο του MVP.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την Κ21 και τέταρτο συνολικά στην ιστορία της, ενώ ο Ράπτης πήρε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του MVP. Μάλιστα θυμίζουμε πως αναδείχθηκε και πολυτιμότερος στην Volley League με το νεαρό βολεϊμπολίστα να μην σταματά να μαζεύει διακρίσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Παναθηναϊκός έγινε μαζί με τον Ηρακλή οι μοναδικές ομάδες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα Ανδρών και Εφήβων την ίδια χρονιά για τρεις φορές. Όσον αφορά τις απονομές της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21, έχουν ως εξής:

Για δεύτερη συνεχή σεζόν, ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδεικνύεται MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21, μετά από την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των 4 προπονητών. Ο Δημήτρης Παλαιολόγος του Παναθηναϊκού και ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης ισοβάθμησαν στα μπλοκ με 8 και μοιράστηκαν το αντίστοιχο βραβείο.

MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης

Καλύτερος επιθετικός: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης,

Καλύτερος μπλοκέρ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο), Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, Την απονομή έκανε το μέλος του ΤΑΑ ΑΟΝΣ Μίλων Γιώργος Χάκας.

Καλύτερος σέρβερ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερο λίμπερο: Τάσος Σωνάκης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερος πασαδόρος: Φάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.

Την απονομή στον Άρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης απέμεινε τα μετάλλια ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.

Στον Ηρακλή για την κατάκτηση της 3ης θέσης απέμεινε αναμνηστικό κύπελλο και διπλώματα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Παναγιώτης Μαλακατές.

Την απονομή στον Μίλωνα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την 2η θέση έκανε ο Γιώργος Πάγκαλος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης.

 

Τελευταία Νέα